Det ÄR skillnad på löpning & löpning

I morse när jag sprang spåret bestämde jag att NU ska jag verkligen lägga fokus på löpningen, tekniken och inte ”bara springa” utan låta benen verkligen jobba och inte låta dom släpa mig framåt. Sagt och gjort…jag är oxå expert på att köra i ett för mig alldeles högt tempo i början för att sen runt 1.5-2 km innan mål nästintill dö i ett astmaliknande anfall😳. Idag…riktiga kliv, uppför & nerför backarna i ett någorlunda jämt tempo såväl som på de planare sträckorna och flåset kändes bra mycket lättare…ja, t om tiden blev bättre – 5 km på 26.15 får väl duga för en vanlig motionärslöpare såhär i början av säsongen va?😊
Men har jag några rutinerade löpare( ja Kenna, gärna tips från dig oxå😉) som läser min blogg så tar jag mer än gärna emot bra tips på både uppvärmning( vilket jag är urkass på) teknik och allt annat i tips- & rådväg.
☀️💕☀️

20140312-140654.jpg

Annonser

En kommentar Lägg till

  1. kenna skriver:

    Å vad kul att även jag får lämna tips å idéer. Det finns mängder med tankar å idéer om detta område. Uppvärmningen är inte så viktig vid löpning från 0-10km om man inte är ute efter att sätta snabba tider. Tekniken kan man alltid jobba på,springer gärna med dig å hjälper till. I Corren hade man en artikel om löpning och på nätsidan hade man fyra övningar som jag själv använder mig av med. Andreas Weckfors är mannen bakom dessa. Men som sagt jag hjälper dig gärna. Då får vi ju prata lite med.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s